Advertenties

TESSA BOTMAN – JOUW TALENT VAN HET JAAR?

imageimage
Tessa is een Andijks meisje met het syndroom van Down en sport is voor haar een belangrijke bezigheid. Ze haalt er veel plezier uit en heeft daardoor veel sociale contacten dit is voor veel mensen met een verstandelijke beperking best lastig. Ook kan ze net als haar broers mooie doelen stellen en leren wat winnen en verliezen is.

Tessa is Nederlands kampioen geworden met het NK g-skeeleren en heeft tijdens de Nationale spelen in de Achterhoek twee x goud gewonnen. Tessa is als klein meisje met gym begonnen daarna is ze gaan schaatsen en skeeleren. Wij zien dat sport zoveel plezier en mogelijkheden biedt voor haar en dat het anderen stimuleert en ook leert relativeren.

image

Je komt, nadat je op de knop hebt geklikt, op de website waar je je feitelijke stem kunt uitbrengen op Tessa! Als je dat hebt gedaan deel dit bericht!

”Tessa Botman is genomineerd voor sporttalent van het jaar voor sporters met een beperking. Tessa is de enige genomineerde die schaatst en skeelert, het zou heel mooi zijn als jullie dit willen delen en stemmen”, zegt Loraine Botman, de moeder van Tessa

“Natuurlijk voor Tessa zelf maar ook voor de vereniging waar Tessa bij schaatst ‘STG SolidAqua’ en skeelervereniging ‘Radboud’. Als ze bij de beste 8 eindigt gaat ze door naar de halve finale dan wordt er door een vakjury gekozen.

Je kun tot a.s. zondag stemmen!

Bekijk hieronder nog wat foto’s van Tessa!

image
Tessa tijdens de nationale spelen in de Achterhoek. Waar ze twee x goud won. En Tessa in training in de bergen in Oostenrijk. image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.