Advertenties

IVN-Schoolgidsencursus 2018-2019

image
Enthousiaste IVN-gidsen organiseren en begeleiden al ruim 45 jaar natuuractiviteiten onder schooltijd. Ze nemen basisschoolkinderen, ouders en docenten mee naar buiten, in het Streekbos, Egboetswater of elders in West-Friesland. Het hele jaar door, ook als het winter is.

Doe eens groen en zet de zintuigen aan het werk. Laat kinderen de natuurlijke elementen zien van aarde, lucht, water, hout en de dieren die daar leven. Er zijn mogelijkheden te over: Samen een gezellige en educatieve vaartocht maken in de zomer met schepnet in de fluisterboot of met de school deelnemen aan een spannend natuurcircuit. De allerkleinsten een Kabouterpad laten ontdekken in een sfeervol herfstbos vol kleuren en zwammen. Natuur is nodig voor een gezond bestaan, eindeloos plezier en betrokkenheid in de wereld.

IVN, als het gaat om natuur!
Dit najaar organiseert IVN West-Friesland een cursus voor volwassenen die het leuk vinden om schoolkinderen kennis en liefde voor de natuur bij te brengen. De cursus bestaat uit 9 ochtenden theorie- en praktijklessen, 3 in de herfst en 6 lessen in voorjaar 2019. Maximaal aantal deelnemers 20 personen, kosten € 75,- p.p. Het IVN-lidmaatschap is vereist. Zie voor informatie over data, inhoud, etc. van de schoolgidsencursus 2018-2019 op www.ivn-westfriesland.nl/cursussen. Aanmelden vóór 10 oktober via cursussen@ivn-westfriesland.nl

Fotobijlage: Toos Brink

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.