Advertenties

Getuigen mishandeling gezocht in Wervershoof | Autobrand in Hoorn: getuigen gezocht

Wervershoof – De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij woensdagmorgen rond 02.00 uur op de Nijverheidsweg in Wervershoof.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Wervershoof,  werd aangesproken door een tweetal jongens.

Er ontstond een woordenwisseling en voordat het slachtoffer er erg in had werd hij achterna gezeten door tien jongeren.  Niet veel later werd het slachtoffer geschopt en geslagen. Als er een jongeman tussen de partijen springt stopt de mishandeling en vlucht iedereen een kant op. Het slachtoffer blijft gewond achter.

De gemiddelde leeftijd van deze groep belagers is tussen de 18 en 20 jaar oud.  De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien hebben van deze mishandeling. U kunt contact opnemen met 0900-8844.

Autobrand in Hoorn: getuigen gezocht

Hoorn – De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag rond 2:30 uur melding van een autobrand aan de Kaap Hoorn. Twee auto’s raakten hierbij beschadigd.

Besloten werd om de nabijgelegen woningen te ontruimen. De brandweer heeft de brand geblust en beide auto’s werden weggesleept. De afd. Forensische Opsporing heeft onderzoek ingesteld en de politie sluit brandstichting niet uit.

Heeft u iets verdachts gezien dat iets te maken kan hebben met deze autobranden en heeft u de politie nog niet gesproken? Deelt u dan s.v.p. uw informatie met de politie via een meldformulier -> contactformulier

Vermeldt u svp onderstaande procesnummer erbij: 2018164199

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.