Waterweek Medemblik | Organisatie Waterweek Medemblik is er klaar voor!

image

Met nog een een week te gaan, is de vrijwilligersorganisatie van de Westfriese Waterweek Medemblik klaar voor de 11e editie. Na bijna een jaar van voorbereiding staat er 10 t/m 12 augustus weer een klinkend programma aan de Oosterhaven in Medemblik.

Vanuit een een solide basis uiteraard weer met een aantal nieuwe onderdelen.

De ontvangst voor culinair aan de kade (vrijdag) zal anders zijn dan voorgaande jaren, maar zeker niet minder smakelijk. De laatste kaarten zijn nog beschikbaar bij de deelnemende restaurants.

Voor de nautische dag (zaterdag) uiteraard o.a. weer het lichtschip Texel, de Koninklijke Marine en de robuuste Kamper Kogge. Nieuw zijn de Maori Waka en Haka, de coastal roeiwedstrijden, een “taxiverbinding” over water met Andijk, de Waterpolitie, een aantal nieuwe infostands langs de Oosterhaven en is dit jaar ook het kasteel Radboud weer van de partij met een heus waterspeelplein.

Zaterdagavond het fameuze concert aan de Oosterhaven met Marco Bakker en het NHJFO; dat wordt weer dringen op de kade en rondom het ponton.

Op zondag 12 augustus maar liefst 20 kleine Drakenboten die ieder op hun wijze onder luide aanmoedigingen het water van de Oosterhaven doorklieven, met daarnaast nog vele schepen en bezienswaardigheden in en langs de haven.

Kortom, het bruist en spettert weer volgend weekend in de stad Medemblik tijdens de Westfriese Waterweek Medemblik 2018.

Het volledige programma treft u aan op http://www.waterweken.nl