Woensdagmarkt 25 juli: Creatief moet je eens Hoorn!

image
De wekelijkse woensdagmarkt met kunst, boeken, curiosa, creatieve maaksels wordt deze week gigantisch! Op Roode Steen en Nieuwstraat is er de jaarlijkse platen- en CDbeurs. Standhouders uit heel Europa komen met hun collecties naar Hoorn en al heel vroeg ’s morgens zijn de eerste vinylliefhebbers te vinden in de stad. Daarnaast zorgt de creatieve markt voor een uitbreiding.

De wandelschoenen kunnen uit de kast want het is een behoorlijke tippel om de 350 kramen te bekijken maar daarna is het goed toeven in een van de vele horecagelegenheden die de binnenstad rijk is. Of, zoek de stilte op en wandel nog een klein stukje verder naar de fantastische haven op een steenworp afstand van de binnenstad.

De markt duurt van tien tot vijf en uiteraard is de toegang gratis.

Woensdagmarkt 1 augustus met een extra platenmarkt en veel boekenkramen. Verder veel  creativiteit, kunst, curiosa en lekkers.

Meer informatie over alle leuke en interessante evenementen die in Hoorn worden georganiseerd vindt u op www.ikhouvanhoorn.nl

Beeld: Hoornmarkt

%d bloggers liken dit: