Informatieavond over verkeerssituatie Bangert Zuid

image
Op 22 maart van dit jaar berichtte de Dorpsraad Andijk over het voorontwerp uitwerkingsplan Andijk BANGERT ZUID en werd er op 28 maart j.l. een inspraak/informatieavond gehouden door de gemeente Medemblik in het dorpshuis Sarto. image_thumb110

imageEr zijn op de avond vragen gesteld en opmerkingen gemaakt over de verkeerssituatie in dit plan. Ook zijn er die zienswijzen ingediend.

De termijn voor het indienen van zienswijze is inmiddels verstreken, maar voordat de gemeente verder gaat met de procedure wil men met name over de verkeerssituatie in het plan nogmaals een voorlichtingsavond houden. Dat vindt plaats op dinsdag 17 juli a.s. om 19.30 uur in het Dorpshuis Sarto. Zij die zich hierover willen laten informeren zijn welkom om deze avond bij te wonen.image_thumb111

%d bloggers liken dit: