Advertenties

Zaterdag 17 en zondag 18: Taarten en pannenkoeken voor Vaderdag bij Molen de Hoop | Zondag 24 juni Hobby- en kunstmarkt

image
Tijdens het weekend van 16 en 17 juni is er van alles te doen bij Molen de Hoop in Wervershoof. Geef je op voor het versieren van je eigen vaderdag-taart op de zaterdag en/of kom op vaderdag pannenkoeken eten.

Zaterdag 16 juni: versier je eigen vaderdag-taart

Op zaterdag 16 juni kun je een taart voor vaderdag versieren bij molen De Hoop. Bakker Swart levert de taarten aan en kinderen mogen ze op hun allermooist versieren. Wat zal papa (en/of opa) verrast zijn! Opgeven graag vóór vrijdag 15 juni. Dit kun je doen door een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar info@wervershoofsemolen.nl Hoe laat je de taart mag komen versieren laten we je weten via de mail. De taart kost €5,-. En mag je betalen in de Vang.

De kinderen worden in de molen ontvangen waarna ze, het liefste zonder de vaders, in de Vang de taarten gaan versieren. Zo blijft de verrassing het grootst.

Zondag 17 juni: kom pannenkoeken smullen van 12.00 en 14.00 uur

Kom op vaderdag pannenkoeken eten met papa of opa. Natuurlijk mogen mama en je broertjes en zusjes ook mee. Onze pannenkoekenbakker Hans Tops bakt met heerlijke pannenkoekenmeel van onze molen. Je mag de pannenkoek zelf versieren met stroop, poedersuiker, jam of andere zoetigheden. Lust je liever hartig; met kaas of ham kan natuurlijk ook.

§ 1 pannenkoek kost € 3,- en voor 2 pannenkoeken betaal je slechts € 5,- per persoon!

§ Koop meteen wat extra pannenkoekenmeel zodat je thuis verder kunt genieten. 1 pak á 500 gram kost € 2,-


Zondag 24 juni Hobby- en kunstmarkt

image
Molen de Hoop biedt zondag 24 juni podium aan tientallen kunstenaars en hobbyisten. Deze markt vindt plaats rondom de molen aan het Zijdwerk. Tussen 12.00 en 17.00 is er volop vertier voor het hele gezin. Vanaf 11.00 uur is de molen en het terras al voor u geopend.

Op deze hobby- en kunstmarkt is de collectie van creatieve mensen uit geheel West-Friesland te bewonderen. De veelzijdigheid van deelnemers is enorm. Schilderijen, keramiek, glaskunst, fotografie, hobby- en knutselartikelen, brocante, babyartikelen, mozaïek, gehaakte knuffels, quilten, groendecoraties, glaskralen enz. U kunt artikelen bekijken en bewonderen en uiteraard een aankoop doen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunt u deelnemen aan workshops.

image

Serenade en kinderplezier

De markt begint om 12.00 uur en wordt geopend met een serenade door Fanfare St. Caecilia. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Gratis ravotten op het springkussen, knutselen en geschminkt worden. Voor een kleine bijdrage kun je ook heerlijke poffertjes eten.

Muzikaal terras

Op het terras zorgt DJ Antoon Stavenuiter voor gezellige muziek, dus dat wordt swingen. Ook kunt u hier uitrusten en gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. In de Vang bestelt u een heerlijk biertje, glaasje fris of wijn en is er verse appelgebak, molenkoek en een tosti te verkrijgen.

Kom naar deze gezellig Hobby-en kunstmarkt en geniet van een prachtige dag!
Kijk voor meer informatie op www.wervershoofsemolen.nl en volg ons op Facebook.

image

Beeldmateriaal Molen De Hoop

Advertenties