Inzamelingsactie in Andijk oude of kapotte mobieltjes voor stichting De Opkikker

image

Stichting Opkikker oude mobieltjes in want voor ieder ingezamelde telefoon krijgen de Opkikker namelijk een vergoeding. De opbrengst van de mobieltjesactie komt volledig ten goede aan de organisatie van Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. 

Met dank aan de inzet van duizenden enthousiaste inzamelaars is de stichting de afgelopen zeven jaar in staat geweest om in totaal meer dan 500.000 mobiele telefoons in te zamelen. Ook dit jaar kan de Opkikker niet zonder jouw hulp! Want de doelstelling voor 2018 is het inzamelen van maar liefst 100.000 telefoons.

Heb jij een oud en/of kapot mobieltje lever die dan af op het inzamelpunt in Andijk:

WITTE VALKSTRAAT 12

Je kunt het mobieltje zo door de brieven doen.

Wij zorgen ervoor dat de mobieltjes uiteindelijk bij Stichting de opkikker komt! Vraag ook je vrienden, familie of kennissen of ze nog oude of kapotte mobieltjes hebben

Wat levert een mobieltje de stichting Opkikker op?
Voor ieder ingeleverd mobieltje krijgt Stichting Opkikker een vergoeding, welke varieert tussen de  € 0,35 en  € 3,00. De uiteindelijke hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de kwaliteit van desbetreffende telefoon. Het geld dat wordt opgehaald met de mobieltjesactie wordt gebruikt om Opkikkerdagen te organiseren voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Voor deze gezinnen organiseren we een dag vol ontspanning en plezier, zodat zij het ziek zijn, de ziekenhuisbezoeken en nare behandelingen even kunnen vergeten

Mijn mobieltje is kapot kan ik die dan wel inleveren?
Wij ontvangen voor alle mobieltjes een vergoeding, ongeacht de staat van het toestel. Dit geldt ook voor defecte of beschadigde mobieltjes. Deze zijn dus ook van harte welkom.

Hoelang duurt de actie?
De mobieltjesactie loopt continue, jaarlijks streven wij naar het behalen van een vooraf bepaalde doelstelling.

Wat gebeurt er met de eventuele gegevens op het mobieltje?
De gegevens die nog op uw telefoon staan worden op verantwoorde wijze van de telefoon verwijderd. Daarnaast worden de simkaart en eventuele mini-sdkaart vernietigd. Voor meer informatie kunt u terecht op
www.recell.nl

Waar gaan de mobieltje naar toe?
Wij leveren onze oude mobieltjes in bij
Eeko. Dit is een organisatie in Nederland die een inzamel- en recycleprogramma heeft ontwikkeld. De oude, niet bruikbare telefoons worden gerecycled. Van sommige gebruikte mobieltjes die het nog doen, wordt de levenscyclus verlengd. Deze toestellen krijgen een tweede leven in bijvoorbeeld ontwikkelingslanden.


Vanuit Andijk wordt er meegewerkt aan de Opkikkerdagen in Zeewolde. Hoe dat gedaan wordt lees je hier.

%d bloggers liken dit: