AmuSantTwisk –Teken- en Schilderdag + Culinaire wandeling – Nut Twisk

image

Volop genieten van het mooie Twisk, van de kunstzinnige penseelstreken op de teken- en schilderdag en de oog- en tongstrelende culinaire verrassingen op zondag 17 juni a.s.

Tijdens deze teken- en schilderdag dag kunt u genieten van een culinaire wandeling en over de schouders van amateurschilders meekijken die het prachtige dorp Twisk op doek vastleggen. Twisk telt vele rijksmonumenten en bijna het gehele dorp is tot beschermd dorpsgezicht verklaard. Aan het einde van de dag worden alle kunstwerken samengebracht in het Dorpshuis en wordt door het publiek het ‘mooiste’ kunstwerk gekozen.

Na het succes van vorig jaar wordt door het Nut Twisk de teken- en schilderdag wederom gecombineerd met AmuSantTwisk. Op 6 unieke veelal ‘particuliere’ locaties wordt u gastvrij ontvangen om te genieten van een heerlijke amuse met een bijpassend glas wijn. De amuses worden bereid door professionele koks uit de regio, met veel aandacht voor lokale specialiteiten.

Kortom genieten en onthaasten in het culturele en lommerrijke Twisk! Voor meer informatie zie www.nuttwisk.nl en www.ticketkantoor.nl/shop/amusant2018

Ontspanning, cultuur én vermaak. ’t Nut Twisk – Goed voor elkaar!

%d bloggers liken dit: