40MM – zeer geslaagde 45e editie – 1071 wandelaars, sponsorbedrag tot nu toe €65.000, –

clip_image002Venhuizen – Het was een bijzonder mooie 45e editie van de 40MM. Dit dankzij het perfecte wandelweer maar met name door de inzet van de vele vrijwilligers, de mensen langs de route en natuurlijk de wandelaars. Het was in alle vroegte bij de
warming-up al zeer druk en na een kleurrijke start vertrokken alle wandelaars
richting de eerste controle post!

Stempelposten
Langs de routes was het weer erg gezellig met muziek en gezonde versnaperingen op de verschillende stempelposten. In Wijdenes stond dit jaar de ”pannenkoeken” controle post, hier werd voor elke wandelaar een heerlijke pannenkoek klaargemaakt. Ook kregen de deelnemers aan de kinderroute op elke post iets speciaals, mede dankzij de hulp vanuit de verschillende sponsoren.

Onze speciale dank gaat uit naar de bewoners langs de route die zorgde voor water, een toilet maar ook gezelligheid wat erg werd gewaardeerd door de wandelaars! Mede daarom kijken ook de vrijwilligers die in de route werkten weer terug op een geslaagde wandeling. Geweldig om de gastvrijheid van iedereen weer te mogen ervaren. In de centrale zorgde alle vrijwilligers voor een prima ontvangst van alle wandelaars en verwerkte alle stempelkaarten als vanouds en werden de wandlaars op verzoek ook nog gemasseerd door het vakkundige massage team.

Finish!

Bij de finish werden de wandelaars ook dit jaar weer onthaald door de muziekvereniging. Hierna werden de stempelkaarten ingeleverd in dorpshuis Het Centrum, waar vaak nog even nagezeten werd om de wandeling te bespreken en al fotos te bekijken welke onderweg genomen waren, dit allen onder het genot van een fris drankje.

De organisatie kijkt zeer tevreden terug op een geslaagde wandeldag. We bedanken iedereen voor hun inzet, in welke vorm dan ook. Met z’n allen hebben we er weer een prachtige dag van gemaakt met het doel om onze medemens te ondresteunen in de minder ontwikkelde landen. We willen de wandelaars nogmaals danken en mocht je het nog niet hebben gedaan verzoeken we je om het sponsorgeld zo snel mogelijk over te maken naar de 40MM en hopen iedereen ook weer terug te zien bij de gezelligste wandeltocht van West-Friesland op zaterdag 1 juni 2019.

Hartelijke groeten,
Organisatie 40MM

%d bloggers liken dit: