UPDATE | Twee doden na aanrijding in Grootebroek | Twee traumaheli’s opgeroepen

image

Grootebroek – Een fietser en een motorrijder zijn maandagavond overleden na een ernstige aanrijding in Grootebroek.

Maandagavond om 22.12 uur kwam de melding binnen van een aanrijding op de Stede Broecweg. Toen de hulpverlening ter plaatse was, bleken omstanders al gestart te zijn met de reanimatie.

De motorrijder, een 27–jarige man uit Grootebroek en de fietser, een 54–jarige man uit Bovenkarspel, overleden beiden ten gevolge van de aanrijding. De familie werd in kennis gesteld en de verkeersongevalsanalisten van de politie hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

De politie Twitterde later die avond dat het gaat om een dodelijke aanrijding, dinsdag verstrekt de politie meer informatie hierover. Vanochtend berichtten andere media dat er sprake is van twee doden: de motorrijder en een fietsster.

Regio West-Friesland maakte beelden van de plaats van het ongeval.

%d bloggers liken dit: