Advertenties

Programma Summer Breek compleet

image
Het programma voor de vierde editie van Summer Breek is rond. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli komen onder meer The Dawn Brothers, Jagd, The Homesick, Theatergroep Hilaria, It It Anita (B), Dakota, Mooon en Eelke Ankersmit naar Etersheim.

Summer Breek is een intiem en sfeervol festival voor het hele gezin, op misschien wel de mooiste plek van Noord-Holland: de weilanden rond bezoekerscentrum de Breek in Etersheim (Oosthuizen).

Op vrijdagavond 20 juli treden achtereenvolgens Myra en de Bunkers, The Dawn Brothers, Anemone, The Homesick, It It Anita en de bekende festival-dj Ed Rock op.

Op zaterdagmiddag 21 juli is er een uitgebreid kinderprogramma met voorstellingen van Laboman Producties (Ridder Jacoba), Theatergroep Eenhoorn (Kairos), De Dansonderneming (Hiding place) en Theatergroep Hilaria (Fata Morgana). Er zijn leuke workshops van Het Rariteitenkabinet en eVe Mozaiek en uiteraard ontbreekt het succesvolle slootje scheppen met Douwe Tadema ook dit keer niet.

Wat oudere bezoekers kunnen genieten van The Night Watch, Eelke Ankersmit en de licht absurdistische vogelverhalen van Mees in haar vogelhuisje of een kijkje nemen bij kunstenaars zoals Tom Verdegaal. ’s Avonds is het de beurt aan Dakota, Venhill, Mooon, Glock 45, HoppaH!, Jagd en DJ Berry van Diepen.

Kom genieten van een nieuwe lichting Nederlandse voorhoedebands en aanstormend regionaal talent en laat je inspireren door de prachtige omgeving!

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop vind je op www.summerbreek.nl.

Vrijwilligers gezocht

Summer Breek zoekt nog wat vrijwilligers die willen helpen om er weer een prachtig festival van te maken. Je kunt onder andere helpen aan de kassa, achter de bar, in de catering, bij de op- en afbouw of als stagehand (assisteren van de bands met hun apparatuur). Je kan je aanmelden via vrijwilligers@summerbreek.nl.

Foto aangeleverd

Advertenties