Man gewond aangetroffen in park Blokker Aangehouden voor mishandeling | Getuigen gezocht van mishandeling in Hoorn

Hoorn – De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een geweldincident waarbij een 17-jarige jongeman uit Hoorn gewond raakte.

De politie trof na een melding de man met beenletsel aan rond 12.27 uur op de Zuiderkruisstraat. De jongeman had verwondingen aan zijn been en moest voor behandeling worden meegenomen naar het ziekenhuis.

Volgens omstanders was er een ruzie geweest waarbij een onbekend persoon de jongeman had gestoken met een mes.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident en die nog niet met de politie hebben gesproken. Zij worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Alkmaar via tel.nr.: 0900-8844. Ook kan gebruik worden gemaakt van onderstaand tipformulier. Vermeldt u dan s.v.p. referentienummer 2018077345 erbij. Dank!

Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.


Aangehouden voor mishandeling

Hoorn – De politie heeft een 24-jarige man uit Hoorn aangehouden voor mishandeling van een 22-jarige man uit Avenhorn. De politie was in de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.00 uur getuige van een gevecht tussen twee mannen in de Dubbele Buurt en zag dat de 24-jarige man de 22-jarige man een schop gaf tegen zijn hoofd. De politie hield de man uit Hoorn direct aan.

De 22-jarige man uit Avenhorn had een gezwollen gezicht overgehouden aan het vechtincident. Hij wilde geen aangifte doen. 


Man gewond aangetroffen in park Blokker

Blokker – Een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd dinsdagavond rond 20.00 uur gewond aangetroffen in het park Blokweer in Blokker. Het slachtoffer had flink hoofdletsel.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe de man het letsel heeft opgelopen. Mensen met informatie en / of getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

%d bloggers liken dit: