Makers theaterspektakel OER zoeken dansers

image
In september is het unieke natuurpark Mak Blokweer in Blokker het toneel voor de openluchtvoorstelling OER van Stichting MeerMak. OER is een multidisciplinaire, muzikale theaterproductie waaraan circa 100 amateurspelers, -zangers en -dansers uit de regio West-Friesland deelnemen. Voor de zeven voorstellingen, die van 5 t/m 16 september plaatsvinden, is het creatieve team op zoek naar enthousiaste dansers (m/v) vanaf 16 jaar. Ervaring is niet nodig, lef en gevoel voor ritme en richting wel.

Mystieke wereld
Onder leiding van choreografe Phyllis Kneefel worden de scènes in de voorstelling met dans en beweging versterkt. Op het grote terrein waar OER zich afspeelt, leveren de dansers een bijdrage aan een mystieke wereld, bewoond door goden en aparte personages. Dat doen ze in vier verschillende choreografieën vol indrukwekkende bewegingen, doeken, water en synchroon gedanste lijnen over de heuvelachtige grasvlakte.

Repetities en aanmelden
De dansrepetities vinden plaats van mei tot en met september plaats op geselecteerde zaterdag- of zondagochtenden van 10.00 – 13.00 uur. Voor deelname aan het project wordt een bijdrage van € 85,00 gevraagd. Meer informatie en het volledige repetitieschema is te vinden op de website www.meermak.nl. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via een mail naar phyllis@ktds o.v.v. Dansen in OER.

OER
OER is een initiatief van Stichting MeerMak. Deze openluchtvoorstelling wordt mogelijk gemaakt door de gemeentes Opmeer, Hoorn, Medemblik, Stedebroec en Drechterland en door o.a. het VSB Fonds, het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Foto Kunstig Communiceren

%d bloggers liken dit: