OVW Café 12 april: presentatie Simon en Jos Ruiter – Gebroeders Ruiter, de keurslagers van Beer

image
WERVERSHOOF- Slagerij Ruiter, inmiddels een begrip in Wervershoof en omstreken. Niet in de laatste plaats door de kermisbiefstukken die zij leveren: ‘de biefstukken van Beer.’ Maar zij bieden veel meer. Maak tijdens het OVW café op 12 april nader kennis met de broers Simon en Jos Ruiter. In café ’t Fortuin vertellen zij over ontstaan en opbouw van het familiebedrijf en de waarde van vlees.

De broers Simon en Jos zijn echte slagerszonen. Vader Simon, alias ‘Beer’ Ruiter, runde een slachterij en slagerij aan de Dorpsstraat. Later kocht hij het naburige pand om daar een bistro te starten. Het groeide snel uit tot café annex snackbar waar naast een tapbiertje –uiteraard- heerlijk vlees werd geserveerd. De huidige Quicksilver Bar heet in de volksmond voor velen nog steeds de ‘Berebar’.

Gezond en eerlijk vlees
Ook de broers runden zowel slagerij als café. Nadat de slagerswinkel in 2004 verhuisde naar het Raadhuisplein werd de combinatie te veel en het café verkocht. Samen met hun partners en een hecht team bouwden Simon en Jos de winkel uit tot het huidige succes als keurslagerij. Met gezond en eerlijk vlees van goede meesters, ambachtelijk bereid door vakmensen. Voor de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten en maaltijden. En uiteraard gaat geen kermis voorbij zonder de beroemde biefstukken.

Twee kapiteins op een schip
Twee broers in één winkel, als dat maar goed gaat. Jos: “Simon en ik vormen echt een team. We hebben ieder onze eigen taken en kunnen goed met elkaar overweg. En dat geldt voor al onze medewerkers. Samen staan we ervoor om datgene wat we doen, ook goed te doen. Kwaliteit boven alles.”
Hoe ze dat doen? Bezoek het OVW Café op 12 april en luister naar het verhaal van de gebroeders Ruiter.

Presentatie en netwerken
Het OVW Café start om 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Voor meer informatie: www.ovw.nl

%d bloggers liken dit: