DE 45E EDITIE VAN DE 40MM staat weer voor de deur: zaterdag 12 mei | De 40mm 2018 – SCHRIJF JE NU IN !

image
De inschrijving voor de 40MM sponsorwandeltocht is weer van start gegaan! Wederom hebben we een aantal prachtige routes uitgezet door het West-Friese landschap en over de IJsselmeerdijk. U kunt inschrijven via www.40mm.nl of bij een van de vele locaties in West-Friesland waar inschrijfformulieren verkrijgbaar zijn voor € 2,50 – zie www.40mm.nl voor de verkoop adressen-. Het doel van de 40MM is om iedereen te mobiliseren en een stapje meer te zetten voor een ander, daarmee helpen we vele projecten in minder ontwikkelde landen over de hele wereld. Dit kunt u doen door gezellig mee te wandelen maar ook door wandelaars te sponsoren!

image

imageKorte en lange routes.

De 40MM sponsorwandeltocht vindt plaats op 12 mei in Venhuizen en heeft 5 afstanden met verschillende start tijden: een korte kinderroute van 4km en de afstanden 8km, 9km, 24km en de 40km. Met deze variatie aan afstanden en starttijden is het voor iedereen mogelijk te genieten van de gezelligste wandeling in West-Friesland! We hopen u te zien op zaterdag 12 mei in Venhuizen! Voor alle info: www.40mm.nl

Verkoopadressen

Het is mogelijk om in te schrijven via de 40MM website, bezoek daarvoor www.40MM.nl Ook kunt u een startformulier kopen bij de reguliere verkoopadressen door heel West-Friesland, deze adressen kunt u ook op de website terugvinden. De verkoopadressen zijn herkenbaar aan de poster op het raam met de tekst: -Hier inschrijfformulier 40MM-

Sponsors zoeken!

Het doel van de 40MM is al 45 jaar lang om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor vele projecten in de minder ontwikkelde landen. Zorg dus voor veel sponsors als je gaat lopen en help mee! Het

sponsorgeld wordt volledig besteed aan zo’n 140 projecten welke elk jaar via de verschillende werkgroepen uit West-Friesland een aanvraag doen waarin wordt aangegeven waaraan het geld wordt besteed, u kunt meer informatie over de projecten vinden op www.40MM.nl

Onderweg

De wandelaar staat tijdens de 40MM wandeling , naast gezelligheid en een mooi landschap, weer veel moois te wachten. Op diverse plekken is een koffie/thee voorziening samen met gezellige muziek. Lekkere en gezonde versnaperingen worden aangeboden door de verschillende werkgroepen, regionale ondernemers en fruittelers.

Tegen een geringe (vrijwillige) bijdrage zijn er weer pannenkoeken verkrijgbaar, veel wandelaars kijken hier onderweg al naar uit! De pannenkoeken zijn er zowel voor de wandelaars van de 40 kilometer route als voor de wandelaars van diverse korte routes!

Samen een stapje meer…

Met elkaar maken we er ook in 2018 weer een succes van! Het is jaarlijks prachtig om te zien hoe iedereen een stapje meer doet. Een stapje hier maakt een stapje voorwaarts daar, op de vele plekken in de minder ontwikkelde landen, mogelijk. Dit gebeurt door het collectief van wandelaars, sponsoren, vrijwilligers, de supporters en de mensen die de vlag uithangen om een gezellige sfeer te creëren.
Wij rekenen weer op ieders steun en maken er samen tijdens deze 45e editie weer een mooie dag van, we zien u allen graag op zaterdag 12 Mei!

image

Advertentie
%d bloggers liken dit: