GroenLinks legt zich neer bij de uitkomst van de hertelling

image
Wognum | Ria Manshanden, fractievoorzitter van GroenLinks legt zich neer bij de uitkomst van de hertelling waardoor GroenLinks een tweede raadszetel moest inleveren ten gunste van de fractie van Bamm.

Het werd Manshanden duidelijk dat een derde telling weinig tot niets zou opleveren, ook omdat de ongeldig verklaarde stemmen zorgvuldig zijn bekeken door verschillende ambtenaren van het centraal stembureau.

De rest van de raad kon zich wel goed indenken dat de uitkomst uitermate onbevredigend is voor de GroenLinksfractie.

Niet veel later besloot de raad akkoord te gaan met de rechtmatigheid van de verkiezingen in de gemeente Medemblik waarna de voorzitter concludeerde dat er geen andere onderwerpen meer aan de orde waren en niets ander kon doen dan de vergadering te sluiten.

image

%d bloggers liken dit: