Vrijwillige vervoersdienst zoekt planners

imageMDW_Logo_RGB-kl-1600x318
Al sinds 1966 worden inwoners van de gemeente Hoorn vervoerd door de vrijwillige chauffeurs van de Autodienst. Gemiddeld worden er per dag 25 tot 35 mensen vervoerd. Dit zijn allemaal mensen die niet (meer) met het openbaar vervoer kunnen reizen. Daarvoor komen dagelijks veel oproepen binnen bij een vrijwillig telefoonteam. Dat team is opzoek naar nieuwe leden die zich op vrijwillige basis 1 of 2 dagdelen per week willen inzetten op kantoor in Hoorn.

Het werk bestaat uit mensen informeren over de Autodienst, het aannemen van ritaanvragen en het inplannen van deze ritten in een computersysteem. Naast goede communicatieve vaardigheden is enige ervaring met gebruik van een computer dus zeker van belang. Goed de weg kennen in Hoorn, Blokker en Zwaag is een pre. Bent u daarnaast accuraat, stressbestendig (het kan erg druk zijn), flexibel en collegiaal? Dan willen we graag kennis met u maken.

Tevens wordt inzet gevraagd voor het Servicepunt: aanvragen voor de tuinvrijwilligers, klussendienst enz. verwerken.

Vrijwilligerswerk binnen het team van WonenPlus geeft u een nuttige dagbesteding en biedt kansen om uw cv uit te breiden. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag in diensten van 9.00 – 13.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur. Uiteraard bent u tijdens de werkzaamheden verzekerd.

Lijkt het u leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact op met Riek Jonges, coördinator van de Autodienst via: r.jonges@meewering.nl of 088 – 0075140.

Foto  Keesnan Dogger

%d bloggers liken dit: