Wat mogen Andijkers van D66 Medemblik verwachten in de komende 4 jaar? #MbkStemt – #GR2018

De Dorpsraad Andijk stelde de politieke partijen de ultieme vraag:
Wat mogen Andijkers van D66 verwachten in de komende 4 jaar?

Geert for president

Andijk mag van D66 verwachten dat wij zullen pleiten voor het afschaffen van de leges voor vergunningen voor evenementen die uitsluitend door vrijwilligers worden georganiseerd. Dat betekent dat wij voor het belangrijkste pop-evenement van de regio, Dijkpop in Andijk, deze kosten willen schrappen. U zult daarover nog van ons horen.

Wij brengen in herinnering dat door een initiatief van o.a. D66 de geluidsnormen weer zijn gebracht op een voor popconcerten hanteerbaar niveau.

image


AVC 20171230 012 526

KIJK MORGEN WEER!

Eén reactie

  1. Nou als dit het speerpunt van d’66 voor andijk is,is er weer een partij voor mij afgevallen.lijkt mij toch dat er wel belangrijkere zaken zijn.bv woningbouw,openbaar vervoer, ontwikkelen centrum.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: