Bijeenkomst Alzheimer café

image
Onder het motto ‘Alzheimer café komt naar je toe’ houdt het Alzheimer café maandag 12 maart van 19.30 tot 21.30 uur haar caféavond in Wooncomplex De Wilgenhof, restaurant De Oude Dame, De Wilskracht 26 in Wervershoof.

Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden. Het onderwerp voor deze keer luidt: communicatie bij dementie; in gesprek gaan met iemand met dementie, hoe doe je dat?

Marion van Oostenrijk, werkzaam bij Omring, gaat in gesprek met logopediste Dieuwke Petra Kluiwstra.

  • De toegang is gratis.
  • Meer informatie, bel Marion van Oostenrijk 06-22472368
  • De volgende bijeenkomst wordt 9 april gehouden in Opmeer.

Samen voor een toekomst zonder Alzheimer. Er is nog zoveel te winnen.