Nog twee weken te gaan… | #MbkStemt – #GR2018

AVC 20171230 012 201
Vanaf morgen publiceert de Dorpsraad Andijk de antwoorden die door de politieke partijen zijn gegeven op één vraag die hen is gesteld. “Die vraag stellen we morgen als we met deze serie beginnen”, zegt Gerrit van Keulen voorzitter van de dorpsraad. “Lokale politiek is belangrijk, we hebben er dagelijks mee te maken als inwoners van Andijk. Ik ga niet alles opnoemen wat en waarom het belangrijk is. Dat laten we de partijen doen!

Als dorpsraad vinden we het belangrijk dat de inwoners van ons dorp goed geïnformeerd worden over de standpunten van de partijen. We hebben een Politiek Café gehouden op 31 januari, publiceerden de standpunten, verkiezingsprogramma’s en de werkgroep ‘Toegankelijkheid’ belichtte ook nog eens wat de partijen hebben opgenomen in hun programma over toegankelijkheid. En nu blijft er nog één vraag over, de meest ultieme vraag die wij als dorpsraad kunnen stellen… Morgen en de dagen daarna weet u meer!”

AVC 20171230 012 526image

%d bloggers liken dit: