Sterk in MEDIA biedt focustraject voor ondernemers – Versterk je online zichtbaarheid in vijf stappen

image

HEERHUGOWAARD – Marketingexperts Wendy Weel en Kelly Eekhof bieden focustraject voor ondernemers ter verbetering van online vind- en zichtbaarheid. In vijf workshops bouwen aan online marketing. Het scheelt kostbare tijd en leidt tot een hogere omzet. Tijd voor focus; maak werk van jouw merk.

Eén op de drie ondernemers is online onvoldoende zichtbaar voor de doelgroep. Het kost veel tijd en energie en levert enkel frustratie op.

Herken je dit? Vind jij het ook lastig internet en de social media op een slimme manier in te zetten voor jouw bedrijf? Goed nieuws! De FOCUS-workshops van Sterk in MEDIA geven richting.

In vijf workshops op weg naar online succes
Wendy en Kelly bieden vijf workshops waarin de sleutels tot online succes verborgen liggen. Tijdens de workshops leer je:

  1. Visuals maken voor je website en social media
  2. Jouw website up-to-date maken
  3. Commercieel schrijven
  4. Een promotiefilm maken
  5. Je bedrijf beter zichtbaar maken via Google

Maak werk van je merk
De workshops stellen je in staat om zelf je online zichtbaarheid aanzienlijk te verbeteren. Het scheelt je kostbare tijd en je gaat online marketing nog leuk vinden ook. Geef jouw bedrijf de focus die het verdient en doe mee.

Data en inschrijving
De FOCUS-workshops vinden plaats in Heerhugowaard op 26 maart, 6 april, 9 april, 16 april en 23 april. Inschrijven kan via maakwerkvanjouwmerk.nl of contact@sterkinmedia.nl. De workshops zijn ook los te boeken. Voor de snelle inschrijvers liggen extra bonussen klaar. Voor meer informatie: http://www.sterkinmedia.nl

Over Wendy en Kelly
Sinds 2017 zijn Wendy Weel uit Oudkarspel en Kelly Eekhof uit Wervershoof de trotse eigenaren van full-service reclame- en marketingbureau Sterk in MEDIA in Heerhugowaard. Met een team van experts helpen zij bij zowel online als offline vraagstukken. “Wij maken werk van jouw merk en ons primaire doel is kennis delen.”

%d bloggers liken dit: