Advertenties

24 maart Landelijke Opschoondag in Andijk! Doe ook mee!

17021953_1549491628394273_5375920747640494818_n
Zaterdag 24 maart is het weer Landelijke Opschoondag. Een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon. In heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen..

Ook in Andijk zijn er bewoners actief, zoals een aantal bewoners van het RIBW aan de Piet Kistenmakersraat, tegenwoordig Leviaan geheten, die gezamenlijk het zwerfvuil rond Sorghvliet aanpakten in voorgaande jaren! En zo het ernaar uitziet ook dit jaar weer meedoen!

Vele handen maken licht werk

Ook meedoen aan de Opschoondag? Alleen, met uw buurt of sportvereniging. Samen schoonmaken is gezellig. Opruimen kan overal in de gemeente, in uw eigen straat de speeltuin of het park in de buurt. Het hoeft geen grote actie te zijn. Een uurtje zwerfafvalprikken met buurtbewoners kan de buurt al zichtbaar opschonen.

Aanmelden

Stuur een e-mail aan opschoondag@medemblik.nl of naar de dorpsraad: dorpsraadandijk@gmail.com. Geef aan met hoeveel mensen u de actie organiseert, waar u de actie gaat doen en welke materialen u nodig heeft. Na aanmelding krijgt u informatie over de organisatie op 24 maart. Voor meer informatie kunt u ook terecht op genoemde e-mailadressen.

Advertenties