10 verkiezingsprogramma’s op een rij! Gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Medemblik | #MbkStemt | #GR2018

Verkiezingen 2017 sorghvloet 003
Op 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden in Nederland en dus ook in de gemeente Medemblik en niet in de laatste plaats Andijk. Het merendeel van de kiesgerechtigden weet inmiddels waar zij op gaan stemmen en een klein deel zweeft. Wilt u de programma’s er nog eens op nalezen? In dit overzicht staan links die naar de programma’s verwijzen. Een deel daarvan is als PDF-formaat, en een ander deel is online.


image
De Gemeentelijk Werkgroep Toegankelijkheid Medemblik heeft alles wat met toegankelijkheid op een rijtje gezet. Het gaat dan om wat er in de verkiezingsprogramma’s daarover te vinden is. Klik op onderstaande balk!

AVC 20171230 012 336


verkliezingen 2 013

Medewerkers van het stembureau in de Piramideschool in Andijk na afloop van het tellen van de stemmen van de Tweede Kamerverkiezingen in 2017

%d bloggers liken dit: