Gevraagd: initiatieven voor het platteland

image
Hoe blijft het platteland leefbaar en bereikbaar? Heeft u een initiatief dat hieraan een bijdrage levert? Of juist een goed idee waarvoor u steun wilt hebben?

Meldt u zich dan aan voor de informatiemarkt van Provinciale Staten van Noord-Holland

Provinciale Staten (PS) willen graag een duidelijk beeld krijgen hoe het op dit moment staat met de bereikbaarheid van het Noord-Hollandse platteland. Niet alleen over het (openbaar) vervoer maar ook over de bereikbaarheid van voorzieningen als internet, boodschappen en zorg. Of over, bijvoorbeeld, toeristische vaarroutes en plattelandspaden.

Om hierop antwoord te krijgen, organiseren PS op maandag 29 januari 2018 van 9.00 – 12.30 uur een bijeenkomst met informatiemarkt. Deze wordt gehouden in het provinciehuis, Dreef 3 in Haarlem.

Noord-Holland kent al veel goede initiatieven zoals de Texelhopper, de door vrijwilligers bestuurde buurtbus maar ook buurtbewoners die samen aan een snellere internetverbinding werken.

Aanmelden

Wilt u uw initiatief delen met de Statenleden? Meld u dan aan voor de informatiemarkt via e-mail: Statengriffie@noord-holland.nl

%d bloggers liken dit: