RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland vanaf dit jaar verder gaat als Leviaan

image
De naam Leviaan is bedacht door medewerkers en cliënten. In combinatie met onze nieuwe stijl, willen wij overbrengen dat het leven van de cliënt en zijn regie op zijn eigen leven, centraal staat. Het gaat om zijn stip aan de horizon. Ieder kleurt dat op zijn eigen manier in, dat is maatwerk.

De reden voor deze naamsverandering is dat de oude naam de lading niet meer dekte. De tijd dat wij uitsluitend woonbegeleiding boden vanuit beschermde woonvormen, ligt ver achter ons. Veel vaker begeleiden wij mensen in de eigen woon- en leefomgeving.

Bij Leviaan werken 500 medewerkers. Wij begeleiden ruim 1300 mensen met psychische kwetsbaarheden. Wij geven mensen het vertrouwen om zelf mogelijkheden te zoeken en keuzes te maken richting hun gewenste leven. Samen vertalen we de stappen naar plannen en acties. Wij coachen waar mogelijk en ondersteunen waar dat nodig is. Zo normaal, lokaal en kort als mogelijk. Altijd passend bij de persoon en zijn situatie op dat moment.

Klik op de afbeelding en bekijk ons introductiefilmpje van 30 seconden!