Advertenties

KPN-zendmast in Andijk eindelijk in bedrijf

DRgO-B2VwAEtAZuimage
imageAndijk | APB – De Dorpsraad Andijk maakte vandaag bekend dat KPN tegenover RTV NH heeft verklaard dat de zendmast aan de Kleiakker in Andijk vanmiddag in bedrijf is genomen. Dat gebeurt echter wel in fases en is afhankelijk van de frequenties die gebruikt worden.

“We zijn daar als dorpsraad erg blij mee, want dat betekent dat het GSM-bereik in Andijk nu een stuk beter moet zijn of dat in de komende weken wordt als alles afgeregeld is en de zendmast naar behoren werkt. Maar dat de mast vandaag in gebruik is genomen is het uiteindelijke doel geweest van vijf jaar lang strijden – vaak tegen de klippen op – van de dorpsraad voor beter bereik in het dorp. In januari gaan we zelf nog metingen doen om er zeker van te zijn dat het ook allemaal goed werkt”, aldus een woordvoerder van de dorpsraad

Bekijk hier de overige berichtgeving aangaande het GSM-bereik in Andijk.

Advertenties