Advertenties

Geniet mee van het Westfriese landschap – Fiets4Daagse Hoorn viert haar 10-jarig jubileum

image Van 2 t/m 5 mei 2018 vindt de 10e editie van de Fiets4Daagse Hoorn plaats. Een jubileum! Ook deze editie kan je vier dagen op de fiets genieten van de prachtige Westfriese omgeving. Organisator Le Champion heeft in de Raisin Hope Foundation Nederland (RHF) het nieuwe goede doel van de Fiets4Daagse gevonden.

De inschrijvingen voor de 10e editie van de Fiets4Daagse Hoorn zijn inmiddels geopend. Kies uit een van de drie afstanden per dag: 30, 50 of 70 kilometer. In vier dagen toer je op je E-bike, aangepaste, toer of sportieve fiets dwars door het Westfriese landschap. Geniet van het gebied dat omgeven wordt door de Westfriese Omringdijk en fiets langs bloeiende tulpenvelden, uitgestrekte polders, oude havenstadjes en unieke stolpboerderijen. Op deze manier leer je Westfriesland van haar beste kant kennen. Inschrijven kan via www.fiets4daagsehoorn.nl.

Raisin Hope Foundation Nederland
De Raisin Hope Foundation is het nieuwe goede doel van de Fiets4Daagse Hoorn. Deze stichting werkt aan een netwerk van aangepaste fietsen, waarvan mensen met hersenletsel gratis gebruik kunnen maken. De stichting RHF wil fietsen ook voor hen mogelijk maken, ‘omdat dit aantoonbaar de hersenen stimuleert, isolement voorkomt en een groot deel van de vrijheid en onafhankelijkheid teruggeeft’. “We zijn blij dat we met de Fiets4Daagse Hoorn kunnen bijdragen aan het doel van RHF, namelijk om fietsen ook voor mensen met hersenletsel mogelijk te maken’’. Dit nieuwe goede doel is de inspiratie voor een speciale actie tijdens de komende Fiets4Daagse. E-bike Store Hoorn, partner van Le Champion, stelt een elektrische duofiets beschikbaar. Wie daar een van de vier dagen op wil rijden of meerijden, kan zich via het Noord Hollands Dagblad opgeven. Mail naar: redactie.wef@nhd.nl, met als onderwerp ’duofiets’. Vermeld uw motivatie, of u bestuurder of passagier wil zijn en eventueel een voorkeurdag.

Combineer je fietsrit met boottocht en stoomtram
Deelnemers aan de 30 kilometer route van de Fiets4Daagse Hoorn kunnen op vrijdag 4 mei genieten van de Zuiderzeeroute. Op deze bijzondere route wordt er een tocht gemaakt met de museumboot ‘De Friesland’ en een rit met de Museumstoomstram vanuit Medemblik naar Hoorn. Een unieke ervaring! Bij inschrijving kan je je aanmelden voor deelname aan deze boottocht en treinrit.

Verblijven in de regio
De verblijfsaccommodaties, campings en B&B’s in de regio kunnen tijdens het evenement bezoek verwachten van deelnemers. Speciaal voor deze editie van de Fiets4Daagse, heeft Van der Valk Hotel Hoorn in samenwerking met Le Champion een arrangement samengesteld. Combineer uw Fiets4Daagse met een 4 of 5 daags verblijf in het Van der Valk hotel Hoorn en geniet van de Westfriese & culinaire gastvrijheid van dit hotel en Hoorn.

Fiets4Daagse Noord-Holland
Le Champion organiseert naast de Fiets4Daagse Hoorn ook de Fiets4Daagse Alkmaar. Speciaal voor de Fiets4Daagses van Hoorn en Alkmaar is een arrangement samengesteld onder de naam Fiets4Daagse Noord-Holland. Van 2 t/m 5 mei kun je genieten van de Fiets4Daagse Hoorn en van 4 t/m 7 juli van de Fiets4Daagse Alkmaar. Als je je voor beide fietsevenementen inschrijft kun je profiteren van een speciaal tarief! Kijk voor meer informatie én de mogelijkheid tot inschrijven op www.fiets4daagsehoorn.nl.

Advertenties