Advertenties

Servan Ott Fotografie: Natuurfotografie reis Kenia-Tanzania

1 Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-40822 Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-4651
In de natuur in Oost – Afrika kom je overal kleur tegen, vooral bij de vogels vind je de meest kleurrijke soorten. Zo is de glansspreeuwen familie zeer kleurrijk en 1 van de mooiste en de grootste van die familie is de koningsglansspreeuw – Golden-breasted Starling (35cm).

Van de stuk kleinere piepers die over het algemeen weinig kleurrijk zijn is de Goudpieper – Golden Pipit (16cm) een uitzondering en knallend geel. Beide zijn gemaakt in Nationaal park Savo-East

Van de hele mooie en kleurrijke scharrelaar familie komt de Vorkstaartscharrelaar – Lilac-breasted Roller (38cm) in de Nationale parken vrij algemeen voor. Al zittend een hele fraaie vogel in vlucht nog opvallender wanneer de intense blauwe tinten te zien zijn. Gefotografeerd in Nationaal Park Masai Mara.

Zou je een keer willen deelnemen aan een natuurfotografie of vogelfotografie workshop?

3 Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-7216

Advertenties