Advertenties
  Advertenties
 • Statistieken...

  • 1,954,113 Bezoekers
 • Agenda Andijk e.o.

  • Oud papier 24 februari, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 10 maart, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 24 maart, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Westfriezendag 5 september, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Bekijk het artikel Op deze dag steken West-Friezen de vlag uit!
  • Werelddierendag 4 oktober, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Een dag waarop de dieren in en buiten het huis centraal staan.
  • Andijk, sinds 1811 21 oktober, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Meer informatie over Andijk Tijdens de Franse bezetting werd Andijk bij keizerlijk decreet van 21 oktober 1811 een zelfstandige gemeente. Dat ging in op 1 januari 1812.
 • Buienradar

 • Volg de Dorpsraad Andijk op Twitter

 • Politie NH-N op Twitter

 • Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

 • VID Verkeerinfo

 • NHD West-Friesland

 • Reacties…

  James van der Gulik op Raadgevend referendum Wet Inli…
  Marijke Aker op Volle zaal tijdens Andijker Po…
  brianbonckaertfotogr… op Servan Ott Fotografie: Drietee…
  Andijker Nieuws Net… op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  Cees op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  E.Hoogeveen op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  noa belle op Jongetje om het leven gekomen…
  Anita op iPhone verloren op de Dij…
  James van der Gulik op Moeten we bang zijn voor de…
  𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 👋 𝕥𝕙𝕖 𝕧… op Vrijwilligers gezocht voor het…
  𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 👋 𝕥𝕙𝕖 𝕧… op Vrijwilligers gezocht voor het…
  Cees op Raadscommissie buigt zich vana…
  James van der Gulik op Enquête Hoogheemraadscha…
  Eef op GSM-mast geplaatst aan de Klei…
  James van der Gulik op Oplossing gemeente defecte str…
 • wordpress com stats
 • Voor uw smartphone

 • APB Andijker Nieuws on Twitter Counter.com
 • West-Friesland

  Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Opmeer, Oudendijk, Spanbroek, Ursem, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wognum, Zwaag, Aartswoud, Lambertschaag, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spierdijk, Twisk, Wadway, Wijdenes, Zuidermeer, Zwaagdijk, Zwaagdijk Oost, Zwaagdijk West
 • IP address
 • Flag Counter
 • Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

  Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

 • Rechten & Cookies

  © Alle rechten voorbehouden.

  Andijker Persbureau (APB) en Andijker Nieuws Net, 2009 - 2016. Nieuws van, over Andijk, over of door Andijkers en uit de (wijde) omgeving. Nieuws van alle dag.

  Cookies

  Deze website (Wordpress e.a.) gebruikt cookies voor analytische doeleinden: om het gebruik van deze website te analyseren. Er wordt bijgehouden hoeveel bezoekers deze site bezoeken en welke berichten er worden gelezen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

  Disclaimer

 • IOITL

 • Flag Counter
 • Advertenties

Enkel winnaars op Westfriese Beursvloer 2017

image

Op donderdag 23 november opende wethouder Joset Fit de 2017 editie van de Westfriese Beursvloer. Met het slaan van de gong om half vijf ontpopten regionale ondernemers en maatschappelijke organisaties zich als ware beursgangers. De organisatie was in handen van het Vrijwilligerspunt en de Westfriese Uitdaging, die dit jaar de beursvloer in het Bon theater te Medemblik had neergelegd.

Met 111 gemaakte matches, die gezamenlijk een waarde van zo´n 85.000 euro vertegenwoordigen, kijken de deelnemers en de organisatie terug op een succesvolle editie. De handelswaar op de Westfriese Beursvloer bestond niet uit aandelen, maar uit effecten. Wethouder Joset Fit sprak over ‘voldoening’, ‘gunnen’ en ‘trots’ als positieve effecten die de aanwezige ondernemers en maatschappelijke organisaties op elkaar uitoefenden.

Verder bleven met handelswaar bestaande uit kennis, klussen, mensen en middelen de portemonnees gesloten. Netwerk De wethouder sprak ook van de indirecte doorslag die een ontmoeting op de Westfriese beursvloer voor beide partijen kon hebben. Soms kon een samenwerking daarbij direct met een succesvolle match worden bezegeld, en aan andere keer zal deze match mogelijk in de toekomst plaatsvinden. Als gevolg werden de netwerken afgelopen donderdag wederom goed ingezet, uitgebreid en onderhouden.

Naast het handelen in effecten werd er dus ook geïnvesteerd. Om de onderhandelingen zo succesvol mogelijk te maken kregen de beursgangers een heuse workshop van de organisatie, alvorens zij de vloer op gingen. Hierin werden hun wensen concreet vertaald naar duidelijke en vooral aanlokkelijke vraagstelling als handelswaar.

Leerlingen van Scholengemeenschap De Dijk verzorgden de ondersteuning aan de deelnemers op het gebied van administratie, faciliteiten en horeca. In de zaal maakte de organisatie net als vorige edities weer gebruik van de zogeheten hoekmannen, die per handelscategorie succesvolle matches wisten te faciliteren.

Sluiting
Met de tweede gongslag van de middag staakten de onderhandelingen, maar ging het netwerken gestaag door tijdens de afsluitende borrel. Met 111 succesvolle matches was ook deze editie van de Westfriese Beursvloer weer de moeite waard. Zowel de deelnemers als de organisatie hebben bijgedragen aan de unieke laagdrempelige sfeer die dit lokale evenement zo typeert.

Advertenties