Advertenties

Servan Ott Fotografie: Natuurfotografie reis Kenia-Tanzania

Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-3225Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-3420Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-3348
In de vroege ochtend tijdens een gamedrive in Masai Mara zagen we bij het wild verschillende onderlinge gevechten. Gnoes, het Topi hert en Grand gazelles lagen met elkaar in de clinch, een aantal prachtige actiemomenten.

Vanuit het staand vechten werd er vaak over gegaan in strijden in doorgezakte knieën. Door de lage sluitertijden (onder de 1/100 seconde) met het nog weinig krachtige ochtendlicht, is het heel veel foto’s maken en hopen op dynamische beelden, hierbij is scherpte niet altijd doorslaggevend voor een spannende-mooie natuurfoto.

Zou je willen deelnemen aan een natuurfotografie workshop?

Advertenties