Advertenties

Avond voor mantelzorgers in Abbekerk

Mantelzorger bedanktIn het kader van de ‘Dag van de Mantelzorg’ organiseert de gemeente Medemblik op donderdagavond 9 november een speciale avond voor mantelzorgers. Deze avond is bedoeld voor mantelzorgers die iemand uit de gemeente Medemblik langdurig en onbetaald ondersteunen.

Op deze avond wordt de theatervoorstelling “Zorgeloos” gespeeld. In de voorstelling laat Pythia Winia met humor en pijn een herkenbaar en soms confronterend beeld van de mantelzorger zien. Na de theatervoorstelling volgt een korte presentatie vanuit het kennisplatform Mantelzorg West-Friesland. Ook is er een kleine informatiemarkt. Hier geven regionale zorgaanbieders en de wijkteams van de gemeente Medemblik informatie. Aan het einde van de avond is er voor elke mantelzorger een presentje!

U kunt zich voor deze avond gratis aanmelden via: mantelzorg@medemblik.nl. Kijk voor meer informatie op: www.medemblik.nl/mantelzorg

Waar:

Dorpshuis De Nieuwe Haven
Burgemeester P. Kromplein 6, 1657 AH Abbekerk
Aanvang: 19.50 uur. (inloop vanaf: 19:30 uur)
Afloop: ongeveer 22:00 uur

Advertenties