Advertenties
  Advertenties
 • Statistieken...

  • 1,954,113 Bezoekers
 • Agenda Andijk e.o.

  • Oud papier 24 februari, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 10 maart, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 24 maart, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Westfriezendag 5 september, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Bekijk het artikel Op deze dag steken West-Friezen de vlag uit!
  • Werelddierendag 4 oktober, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Een dag waarop de dieren in en buiten het huis centraal staan.
  • Andijk, sinds 1811 21 oktober, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Meer informatie over Andijk Tijdens de Franse bezetting werd Andijk bij keizerlijk decreet van 21 oktober 1811 een zelfstandige gemeente. Dat ging in op 1 januari 1812.
 • Buienradar

 • Volg de Dorpsraad Andijk op Twitter

 • Politie NH-N op Twitter

 • Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

 • VID Verkeerinfo

 • NHD West-Friesland

 • Reacties…

  James van der Gulik op Raadgevend referendum Wet Inli…
  Marijke Aker op Volle zaal tijdens Andijker Po…
  brianbonckaertfotogr… op Servan Ott Fotografie: Drietee…
  Andijker Nieuws Net… op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  Cees op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  E.Hoogeveen op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  noa belle op Jongetje om het leven gekomen…
  Anita op iPhone verloren op de Dij…
  James van der Gulik op Moeten we bang zijn voor de…
  𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 👋 𝕥𝕙𝕖 𝕧… op Vrijwilligers gezocht voor het…
  𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 👋 𝕥𝕙𝕖 𝕧… op Vrijwilligers gezocht voor het…
  Cees op Raadscommissie buigt zich vana…
  James van der Gulik op Enquête Hoogheemraadscha…
  Eef op GSM-mast geplaatst aan de Klei…
  James van der Gulik op Oplossing gemeente defecte str…
 • wordpress com stats
 • Voor uw smartphone

 • APB Andijker Nieuws on Twitter Counter.com
 • West-Friesland

  Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Opmeer, Oudendijk, Spanbroek, Ursem, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wognum, Zwaag, Aartswoud, Lambertschaag, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spierdijk, Twisk, Wadway, Wijdenes, Zuidermeer, Zwaagdijk, Zwaagdijk Oost, Zwaagdijk West
 • IP address
 • Flag Counter
 • Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

  Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

 • Rechten & Cookies

  © Alle rechten voorbehouden.

  Andijker Persbureau (APB) en Andijker Nieuws Net, 2009 - 2016. Nieuws van, over Andijk, over of door Andijkers en uit de (wijde) omgeving. Nieuws van alle dag.

  Cookies

  Deze website (Wordpress e.a.) gebruikt cookies voor analytische doeleinden: om het gebruik van deze website te analyseren. Er wordt bijgehouden hoeveel bezoekers deze site bezoeken en welke berichten er worden gelezen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

  Disclaimer

 • IOITL

 • Flag Counter
 • Advertenties

Orgel/fluitconcert op 3 november a.s. in Andijk

imageOp vrijdag 3 november 2017 geven twee topmusici vanaf 20.00 uur een klinkend concert in de Gereformeerde kerk aan de Middenweg te Andijk: de internationaal bekende fluitiste Marjolein de Wit en de van o.a. tv bekende organist Martin Zonnenberg.

Martin ZONNENBERG (1958) had reeds op jonge leeftijd belangstelling voor het koninklijk instrument: het orgel. Al op 12-jarige leeftijd begeleidde hij een aantal koren.

Hij behaalde de diploma’s Koordirectie (Den Haag) en Schoolmuziek (Len­nards Instituut, Den Bosch). Martin Zonnenberg is als organist verbonden aan de Hervormde kerk te Sliedrecht. Hij is dirigent van het Chr. Slie­drechts Man­nen­koor ‘Ichthus’, het Kleinkoor ‘Concertino’ en de projectkoren ‘Groot Reformatiekoor’ en ‘Groot Klassiek Koor’.

Verder is hij samensteller en arrangeur van het bekende tv-programma ‘Nederland Zingt’. Buiten Europa trad hij als dirigent, pianist en organist op in Israël, Canada en Amerika. Als componist is hij bekend door z’n instrumen­tale arrangementen en talloze composi­ties voor koor, orgel, orkest etc. Zie ook www.martinzonnenberg.nl

Marjolein de Wit begon al op jonge leeftijd aan haar loopbaan als fluitiste. Toen zij tien jaar oud was kreeg zij haar eerste lessen van Raymond Delnoye, bekend als solofluitist van onder meer het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Brabants Orkest. Al na enkele jaren werd Marjolein aangenomen als eerste fluitist bij het Rotterdams Jeugd Kamerorkest. Met dit orkest gaf zij veel concerten in binnen- en buitenland en trad zij ook enkele malen solistisch op. In deze tijd won zij ook diverse prijzen op enkele Nederlandse muziekconcoursen.

image
Van 1989 tot 1994 studeerde zij aan het Brabants Conservatorium in Tilburg bij Delnoye. Hier studeerde zij cum laude af; haar eindexamen werd op de radio uitgezonden. Zij volgde masterclasses bij onder meer Emily Beynon, Juliëtte Hurel, Mirjam Nastasi, Davide Formisano, Peter Lukas Graf en  Matthias Ziegler. Marjolein concerteert met grote regelmaat in Nederland maar ook daarbuiten, zowel solistisch als in kamermuziekverband. Regelmatig is zij in diverse muziekprogramma’s op tv te zien. Daarnaast heeft zij meerdere solo-cd’s op haar naam staan. Momenteel is Marjolein de Wit verbonden aan fluitkwartet ‘DWARS’ en aan het Animato – Ensemble. Ook geeft zij recitals met haar vaste pianist Jelger Blanken. Marjolein de Wit heeft een uitgebreide lespraktijk, uiteenlopend van beginners tot aankomende conservatoriumstudenten. Ook geeft zij regelmatig workshops en masterclasses.
Naast haar prachtige zilveren Muramatsu-fluit met Lafin-kopstuk (met 18 k gouden lipplaat) bespeelt Marjolein de Wit ook een houten Max Mönnich-fluit, een Kingma alt-dwarsfluit, Ormiston tinwhistles, low whistles, blokfluiten en andere fluiten. www.marjoleindewit.com

De samenwerking tussen Martin en Marjolein bestaat al sinds decennia.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt € 10 – kinderen t/m 11 jaar € 5. Kaarten zijn aan de kerk verkrijgbaar vanaf 19.30 uur. Verdere informatie: http://www.zingenenzo.comimage

Advertenties