Advertenties

Vlooienmarkt Wognum

image
Zondag 15 oktober is er vlooienmarkt in de sporthal van sportcentrum De
Bloesem aan de Conferencelaan 19 in Wognum, staan die dag vele leuke
kramen met een diversiteit aan goederen.

In deze sportaccommodatie wisselen die dag weer vele gebruikte goederen, na het loven en bieden, van eigenaar. Het aanbod op een rommelmarkt is altijd divers en verrassend: van oude obligaties tot een authentiek houtsnijwerk van Bali of van een jaren zestig meubeltje tot een cd van Andre Hazes. De vlooienmarkt duurt van 09.30 tot 16.00 uur en de toegang bedraagt 2,50 p.p (kinderen tot en met 11 jaar en onder begeleiding hebben vrij entree). Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: organisatieburo MIKKI, 0229-24 47 39 of 24 46 49. Of kijk op internet: http://www.mikki.nl.

Advertenties