Advertenties

Verdachten van inbraak in Wervershoof en in Venhuizen aangehouden | Bizarre arrestatie in Hoorn van paardenbeul

Wervershoof – De politie heeft twee mannen aangehouden op verdenking van een inbraak bij een winkel aan het Raadhuisplein.

Rond 04.25 uur werd bij de politie gemeld dat er een inbraak had plaatsgevonden bij een zaak aan het Raadhuisplein en dat de verdachten in een auto waren weggereden. Het kenteken was deels bekend en de politie ging met meerdere eenheden op zoek naar de betrokken auto.

Op de N302 zagen politiemensen de bewuste auto rijden en wisten ze deze aan de kant te zetten. Na controle bleek dat de twee inzittenden, mannen in de leeftijd van 25 jaar en afkomstig uit Hoorn, konden worden aangemerkt als verdachten van de inbraak. Zij werden aangehouden, overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

De auto is in beslag genomen, evenals een aantal andere goederen die in de auto lagen.

De recherche zet het onderzoek voort

3 Mannen aangehouden na inbraak

Venhuizen – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag na een inbraakmelding drie verdachten aangehouden.

De politie kreeg even voor 03.00 uur de melding dat er een inbraak had plaatsgevonden bij een bedrijf aan de Twijver. De verdachten zouden er in een Audi vandoor zijn gegaan. Door een van de aanrijdende politie-eenheden werd de betreffende auto gezien op de N506. Na een korte achtervolging wist de politie de auto klem te rijden en de verdachten direct aan te houden.

Alle drie verdachten, Poolse mannen in de leeftijd van 26 t/m 37 jaar, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het drietal is ingesloten voor nader onderzoek.

Ook de vluchtauto is in beslag genomen, alsmede een deel van de mogelijke buit en de recherche zet het onderzoek voort.

Bizarre arrestatie paardenbeul

HOORN – Een groep bezorgde paardeneigenaren in Hoorn heeft ervoor gezorgd dat de vermoedelijke paardenbeul- en misbruiker die de regio al twee jaar in de greep houdt, is opgepakt. Een 17-jarige jongen is vrijdagnacht op heterdaad betrapt. Hij had seks met dieren. Dat schijft de Telegraaf.

Advertenties