Advertenties

Getuigen gezocht na brand in parkeergarage Hoogkarspel | Auto belandt na aanrijding tegen gevel café | Politie zoekt getuigen mishandeling en straatroof |

Hoogkarspel – De politie is op zoek naar mensen die mogelijk zaterdagavond iets verdachts gezien hebben, dat te maken kan hebben met een brand in de parkeergarage op het Raadhuisplein.

Zaterdagavond rond 20.30 uur werden brandweer en politie gealarmeerd over een brand in de parkeergarage aan het Raadhuisplein. De brandweer heeft de brand geblust en niemand raakte gewond.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting niet uit. De politie is nog op zoek naar mensen die zaterdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur in de omgeving van de parkeergarage mogelijk iets gezien hebben, dat met deze brand te maken kan hebben.

Heeft u iets gezien of andere informatie die te maken kan hebben met deze brand? Belt u dan s.v.p. met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000. Melding doen kan ook via een contactformulier.

Auto belandt na aanrijding tegen gevel café

Hoogkarspel – Een 44-jarige automobilist kwam vrijdagavond rond 18.40 uur na een aanrijding met zijn auto tegen de gevel van een café terecht.

De bestuurder wilde de kruising met de Nieuweweg oversteken richting de Westerwijzend. Over de Nieuweweg kwam op dat moment een 43-jarige automobilist uit Hoorn aangereden. De twee bestuurders kwamen met elkaar in aanrijding. Hierbij werd de auto van de 44-jarige man in de rechterflank geraakt waardoor hij tegen de gevel van een café tot stilstand kwam. Hierdoor ontstond schade aan het stucwerk van het pand en aan een verkeersbord. De 44-jarige bestuurder werd voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto raakten niet gewond

Politie zoekt getuigen mishandeling en straatroof

Enkhuizen – Een 39-jarige man is donderdagochtend door een voor hem onbekende man beroofd en in zijn been gestoken op de Gerard Brandtweg.

Rond 05.30 uur stond het slachtoffer te wachten op zijn lift om naar het werk te gaan. Op een gegeven moment kwam er een man op hem aflopen die vanuit het niets een mes trok. Het slachtoffer sloeg op de vlucht maar viel door onbekende oorzaak. Zijn belager kwam op hem afgerend en stak hem in zijn been. Nadat de belager het slachtoffer had gestoken, vluchtte hij in de richting van de Sebastiaan Centenweg. Het slachtoffer werd met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer droeg ook een rugzak bij zich welke werd teruggevonden. Door de shock, weet de man niet of hij de rugzak is verloren tijdens het vluchten of dat zijn belager de rugzak van hem heeft afgepakt. Bij de politie is het volgende signalement bekend;

-Man
-Tussen de 35 en 40 jaar oud
-Ongeveer 1,70 meter
-Stevig, gespierd postuur
-Donkere baseball cap
Getuigen die iets gehoord of gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Advertenties