Advertenties
  Advertenties
 • Statistieken...

  • 1,961,809 Bezoekers
 • Buienradar

 • Agenda Andijk e.o.

  • Oud papier 24 maart, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 7 april, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Oud papier 21 april, 2018: 13:30 om 13:30 – 18:00 Andijk
  • Westfriezendag 5 september, 2018: 00:00 Andijk, 1619 Andijk, Nederland Bekijk het artikel Op deze dag steken West-Friezen de vlag uit!
 • Volg de Dorpsraad Andijk op Twitter

 • Politie NH-N op Twitter

 • Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

 • VID Verkeerinfo

 • NHD West-Friesland

 • Reacties…

  James van der Gulik op Wat mogen Andijkers van PvdA M…
  James van der Gulik op Wat mogen Andijkers van PvdA M…
  Ruud op Wat mogen Andijkers van D66 Me…
  James van der Gulik op Doe mee aan Stille Tocht in An…
  De Scootmobielspecia… op Wijziging cultuurbeleid gemeen…
  De Scootmobielspecia… op Hulp aan ouderen of zieken bij…
  James van der Gulik op Raadgevend referendum Wet Inli…
  Marijke Aker op Volle zaal tijdens Andijker Po…
  brianbonckaertfotogr… op Servan Ott Fotografie: Drietee…
  Andijker Nieuws Net… op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  Cees op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  E.Hoogeveen op Dorpsraad Andijk: KPN-zendmast…
  noa belle op Jongetje om het leven gekomen…
  Anita op iPhone verloren op de Dij…
  James van der Gulik op Moeten we bang zijn voor de…
 • wordpress com stats
 • Voor uw smartphone

 • APB Andijker Nieuws on Twitter Counter.com
 • West-Friesland

  Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lutjebroek, Medemblik, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Opmeer, Oudendijk, Spanbroek, Ursem, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wognum, Zwaag, Aartswoud, Lambertschaag, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spierdijk, Twisk, Wadway, Wijdenes, Zuidermeer, Zwaagdijk, Zwaagdijk Oost, Zwaagdijk West
 • IP address
 • Flag Counter
 • Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

  Personen en onderwerpen waarover wij de afgelopen tijd publiceerden

 • Rechten & Cookies

  © Alle rechten voorbehouden.

  Andijker Persbureau (APB) en Andijker Nieuws Net, 2009 - 2016. Nieuws van, over Andijk, over of door Andijkers en uit de (wijde) omgeving. Nieuws van alle dag.

  Cookies

  Deze website (Wordpress e.a.) gebruikt cookies voor analytische doeleinden: om het gebruik van deze website te analyseren. Er wordt bijgehouden hoeveel bezoekers deze site bezoeken en welke berichten er worden gelezen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

  Disclaimer

 • IOITL

 • Flag Counter
 • Advertenties

Molenpop op 24 september (Wervershoof)

image
Ook dit jaar sluit Molen de Hoop het seizoen af met een grandioos muziekfestival: Molenpop. Veelzijdige muzikanten uit de regio zorgen op zondag 24 september voor een gevarieerd muzikaal programma en laten de molen rocken! Aanvang 14.00 uur.

Ook dit jaar verzorgt Stichting Music Events Wervershoof (SMEW) Molenpop bij Molen de Hoop. Een muziekfestival dat jong en oud en diverse muziekstijlen bijeen brengt. Molen de Hoop rockt!

image
Kindervertier en gezellig buitenterras

De molen is geopend vanaf 11.00 uur. Molenpop start om 14.00 uur. Terwijl jeugd en ouderen genieten van de muziek, kunnen de kinderen spelletjes spelen in de molen en zich vermaken op het springkussen. In de Vang kunt u terecht voor koffie met lekkers en heerlijke broodjes warm vlees van slagerij Ruiter. Buiten op het terras staan biertaps – ook voor wijn en frisdrank – en parasols en een grote tent zorgt voor beschutting bij wat minder weer. De kopers van de Gemeenschapsveiling krijgen een vipverzorging.

image

Programma 24 september – aanvang 14.00 uur

Martijn Berkhout verzorgt het geluid en de pauzemuziek.

Megan Fleur

Megan Fleur is een 21-jarige singer-songwriter. Vanaf haar negende is ze bezig met muziek, en dan voornamelijk zang. Sinds kort heeft ze er ook een gitaar bij gepakt zodat ze nu in alle vrijheid haar eigen (lieve, mooie) liedjes kan maken.

Op dit moment studeert ze aan de Herman Brood Academie en is ze afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor muzikaal theater. Ze staat meerdere keren per week achter de microfoon en houdt zich naast haar soloproject ook bezig met jamsessies en bands als Triple Treat.

MAPLE LEAF

Maple Leaf is een no-nonsense Rock-coverband uit West-Friesland.

Gitaren, bas, drums en zang: meer is er niet nodig om de beste rocknummers van de laatste 50 jaar door de speakers te blazen. Van klassiekers van CCR en Neil Young tot de grunge van Pearl Jam en Nirvana, Nederlandstalige krakers van The Scene en De Dijk tot metal van Black Sabbath en Motorhead, punkrock van Blink 182 en Green Day tot 90ís rockers van Live en Red Hot Chili Peppers en van nu-metal van Papa Roach en Limp Bizkit tot moderne alternative van Muse en Foo Fighters: Maple Leaf speelt het!

Met Mike en Bert op gitaren, Paul op drums, Bas op bas (lekker handig!) en het scheurijzer Renee op zang, maken wij van elke zaal en elk podium een dampende rock-club. Of het voor een korte set is op een festival of een avondvullend programma in een kroeg: door ons uitgebreide repertoire kunnen wij in elke situatie uit de voeten. Daarnaast biedt Maple Leaf als enige band in West-Friesland een Geen Coldplay Garantie!

FIREPROOF

FireProof speelt afwisselende nummers van De Dijk tot Pearl Jam, waarbij Bas af en toe de basgitaar doorgeeft aan één van de gitaristen. Met een grote diversiteit aan nummers kan de groep een spetterend optreden geven en dat hebben ze dan ook al regelmatig gedaan. Onder andere in Café Stam in Wognum, Café ‘t Fortuin in Wervershoof en Manifesto in Hoorn. Ook voor liefdadigheid maakt FireProof zich graag hard. Zo heeft de band meerdere keren gespeeld voor Serious Request en speelden ze op het benefietfeest van Huttendorp Wognum.

Voor alle optredens wordt er ijverig en met plezier gerepeteerd in de eigen oefenruimte in Wognum, natuurlijk met een biertje erbij. Mede hierdoor bestaat de band niet alleen uit muzikanten, maar ook uit vrienden die voor elkaar klaar staan en toch kritisch tegenover elkaar kunnen zijn.

Foto’s aangeleverd De Beer Grafimedia |  Mieke de Beer-Koomen

Advertenties