Advertenties

WognumRun 2017 komt er weer aan!

image
Net als vorig jaar komt de WognumRun er dit jaar ook weer aan, op zondag 10 september 2017 wordt de WognumRun met 4 verschillende afstanden gelopen. De start is net als vorig jaar vanaf Multifunctioneel centrum de Bloesem in Wognum. De WognumRun kent net als vorig jaar de 1 kilometer KidsRun, de 2,5 kilometer Kidsrun (vanaf 6 tot 99 jaar), de 5 kilometer SpaansenRun en de 10 kilometer HeroRun (laatste twee zijn vernoemd naar onze hoofdsponsors Spaansen en Hero).

De starttijd voor de 1 kilometer KidsRun is 10:00 uur, voor de 2,5 kilometer KidsRun 10:30 uur. De 5 kilometer SpaansenRun start om 11:00 uur en de 10 kilometer HeroRun start om 11:15.

Ook dit jaar staat de WognumRun weer in het teken van een goed doel. Alle opbrengsten van de WognumRun gaan dit jaar naar Stichting Semmy. Stichting Semmy heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Rent u ook mee voor dit goede doel, en natuurlijk ook voor uzelf? Via: http://wognumrun.nl/inschrijven/ kunt u zich inschrijven.

Meer informatie over de WognumRun vindt u op onze website: www.wognumrun.nl en uiteraard ook via onze Facebookpagina: www.facebook.com/WognumRun/

Foto aangeleverd

Advertenties