Advertenties

Orgelbespeling Hervormde Kerk Venhuizen

imageArjan Wouters bespeelt het mooie orgel in de Hervormde kerk Venhuizen op 4 augustus 2017.  Op 4 augustus a.s. wordt het orgelconcert in de Hervormde kerk in Venhuizen verzorgd door organist Arjan Wouters. De aanvang is 20.00 uur.

Vanaf 6-jarige leeftijd ontving Arjan Wouters orgellessen van Leen Schippers en Frank Segers. In 2015 werd Arjan toegelaten aan het conservatorium in Rotterdam (Codarts Docent Muziek) waar hij een studeerde bij Aart Bergwerff. Onderwijl volgde Arjan onder andere inspirerende pianolessen bij Jan-Willem van Delft in Hilversum. In het tweede jaar werd de overstap gemaakt van het orgel naar piano als hoofdinstrument.

Arjan’s huidige docent is jazz-pianist Walter Bertram. In het dagelijks leven is Arjan naast zijn studie volop actief in de muziekwereld. Zo dirigeert hij drie koren en wordt hij regelmatig gevraagd als begeleider op zowel orgel als piano. Daarnaast is hij actief in opnametechniek en montage. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf een half uur voor aanvang in de kerk verkrijgbaar à € 10,- Verdere informatie: e-mail: orgel.venhuizen@gmail.com – www.zingenenzo.com

Advertenties