Advertenties

23ste Oldtimerdag Medemblik – Blik op nostalgie

unnamed
Zondag 23  juli staat wederom voor ‘ouderwets’ genieten in het bruisende centrum van Medemblik tijdens de 23te Oldtimerdag. De binnenstad pronkt met blinkende blikken. Zowel van eigenaren, toeschouwers en de Oldtimers zelf. De
liefhebbers met een hang naar nostalgie gaan weer terug in de tijd met de klassiekers van toen.

Vanaf 9.30 uur arriveren de eerste deelnemers om een dag te koketteren met hun trots. Het programma start net als andere jaren met de traditionele rondrit in de omgeving. Om 11.00 uur vertrekken de oldtimers. Een stoet van 60, 70 misschien wel 80 klassieke mobielen. Er wordt een gevarieerde route gereden van 36 kilometer. Als toeschouwer is het een lust voor het oog dit ‘concours d’elegance’. De deelnemers aan de rit stellen uw belangstelling in ieder geval erg op prijs.

Klassieke verzameling
De rondrit eindigt rond 12.00 uur weer op de Nieuwstraat. Tussen 11.00 en 12.00 uur zijn er nog genoeg automobielen te aanschouwen, niet iedereen doet mee aan de rondrit. De show bestaat uit nostalgische automobielen, motoren, bromfietsen, fietsen met hulpmotoren, tractoren en andere oldtimer modellen. Wie weet raakt u geïnspireerd om nu eindelijk eens uw eigen auto uit vervlogen tijden op te knappen.

Volop reuring
Tijdens de Oldtimerdag zijn diverse winkels open, terrassen zijn uitgestald en in de loop van de dag zal er muziek klinken. Het wordt weer een dag vol mooie herinneringen. De Oldtimerdag duurt tot 17.00 uur. De organisatie van de Oldtimerdag verwelkomt u graag.

De route kunt u raadplegen via de site van de STEM; stemmedemblik.nl/oldtimerdag.
Foto © Robert Gieling Fotografie

Advertenties