Advertenties

Twee inbrekers aangehouden in Opmeer | Poging straatroof in Hoorn

Opmeer – Twee mannen verblijven minstens dit weekeinde in een politiecel. De politie heeft vrijdagavond rond 22.30 uur namelijk een 26-jarige Amsterdammer en een 28-jarige man uit Wormer aangehouden. Zij worden verdacht van een inbraak in een woning aan de Aardebaan.

De politie kreeg een melding uit de buurt dat er ingebroken werd in een woning aan de Aardebaan.

Toen agenten de straat inreden kwam hen een auto tegemoet met daarin – na later bleek – de twee verdachten. De auto stopte niet, waarna de agenten de auto klem reden. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Poging straatroof in Hoorn

Hoorn – Twee 16-jarige jongens uit Hoorn zijn aangehouden na een poging straatroof in Hoorn. Dit was donderdag rond 23.45 uur in het park de Risdammerhout. Agenten waren getuigen van de poging.

Drie personen probeerden een jongen te beroven. Deze verdachten zaten verstopt in de bosjes. Bij het zien van de agenten gingen de jongens er vandoor Eén van de twee verdachten is met behulp van een politiehond aangehouden. Daarbij is de jongen gebeten. De andere verdachte is door agenten aangehouden. Een derde verdachte wist te ontkomen.
De politie stelt een onderzoek in. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Advertenties