Advertenties

Servan Ott Fotografie: Konikpaardveulen Oostvaardersplassen

2 Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-3934
In het openbare gebied van de Oostvaardersplassen lopen een aantal jonge konikpaard veulens. Met warm weer lopen ze met de grote groep naar het water waar de dieren drinken en modderbaden worden genomen. De veulens wagen zich niet aan de modderbaden maar door er dichtbij te staan worden ze natuurlijk vies, wat mooie beelden oplevert. Een prachtige tijd juli en augustus in de Oostvaardersplassen met de jonge dieren en alles bloeiend in het geel van Jacobs kruiskruid en het zwart mosterdzaad.

Zou je willen deelnemen aan een vogelfotografie of natuurfotografie workshop?


1 Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-3932

Advertenties