Advertenties

Zonnebassin, zonneveld en zonnepark in Andijk? ‘Andijk bruist van energie!’

Dorpsraad Andijk logo
In de laatste vergadering van de gemeenteraad voor het zomerreces worden donderdag 13 juli twee onderwerpen behandeld die betrekking hebben op de bouw van een zonnebassin, zonneveld en een zonnepark in Andijk.

Hieronder vindt u de relevante stukken die aan de raadsvoorstellen ten grondslag liggen.

De raadsvergadering wordt gehouden in het gemeentehuis te Wognum, aanvang 19:30 uur en wordt voorgezeten door burgemeester F.R. Streng. De vergadering is openbaar en dus door u bij te wonen. U kunt de vergadering ook volgen op Internet en via de kabel.

Bouwen drijvend zonnepark Dijkweg 12

Bouwen zonnepark bedrijventerrein Andijk-Zuid

Bekijk hier de volledige agenda van gemeenteraadsvergadering van donderdag 13 juli.


Dorpsraad Andijk logoDe Dorpsraad Andijk vindt het een prachtige invulling van het braakliggend bedrijventerrein Zuid nu is gebleken dat er al jaren geen animo is vanuit het bedrijfsleven daar te gaan bouwen of te ontwikkelen. “Aan een kant is dat jammer vanwege het uitblijven van meer werkgelegenheid in het dorp. En aan de andere kant er is nog ruimte op het bestaande bedrijventerrein om daar te bouwen. Straks bruist ‘t van energie in Andijk …”, aldus een woordvoerder van de dorpsraad.

Advertenties