Advertenties

Het Juli Bierfest auf dem Platz in Wervershoof

unnamed
Het Juli Bierfest auf dem Platz is een nieuw evenement georganiseerd door de Gezamenlijke Horeca van Wervershoof, Come Together. Het Fest is op het Raadhuisplein in Wervershoof en de naam verraad het al. De Duitse oktoberfeesten zijn een bekend fenomeen bij onze oosterburen maar de laatste jaren doet ook ons land leuk mee hierin.

Come Together is op het plan gekomen om een oktoberfeest in juli te geven. Maar dat is ook het enige verschil. De rest bestaat uit eten, drinken en muziek, natuurlijk op z’n Duits. Ook zijn er tafels aanwezig waar je aan kunt zitten. Deze tafelplekken kunnen gekocht worden voor de somma van € 11,50 p.p., inclusief een schnitzel, kippenbout, Duitse worst, hamburger en kartoffelsalade. Deze kaarten zijn exclusief de drankjes. Een mooie gelegenheid om met je vrienden af te spreken. En natuurlijk is een ieder welkom op het plein om een klein pilsje te pakken. Medewerkers van Come Together zullen geheel in stijl ‘Auf dem Platz’ verschijnen, het zal leuk zijn als jullie dat ook doen. Bij slecht weer verplaatsten we het evenement naar de passage van winkelcentrum Molenhoek.
Optredende artiesten deze dag zijn de Egelander Kapel, DJ Jacco en Jeffrey Oud, geheel in stijl van het evenement.
De kaarten zijn vanaf 16 juni verkrijgbaar bij de horeca van Wervershoof: de Quicksilver Bar, Cafe de Hoek, ’t Fortuin en Hèt Café van Wervershoof.

Advertenties