Advertenties

8 juli: Bengels & Banjers Zomermarkt

imageMedemblik- Aankomende zaterdag vindt in het historisch centrum van Medemblik de Bengels & Banjers Zomermarkt plaats, een gezellige braderie met themaplein. Naast een grote verscheidenheid aan koopwaar, vindt u op het plein voor het voormalige postkantoor diverse kind gerelateerde- informatiestands. De Bengels & Banjers markt is de tweede in een reeks van de 6 zomermarkten die in de maanden juli en augustus plaatsvinden. Kom genieten, snuffelen en wandelen in de authentieke binnenstad van Medemblik!

Tijdens de Bengels & Banjers Zomermarkt vermaken ook kinderen zich prima. Maak een ritje op de pony’s, leef je uit op het springkussen en geniet van het verhaal van Jan Klaassen. Ook is er houten speelgoed om lekker mee te spelen. De Bengels & Banjers zomermarkt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in het Bagijnhof. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar (gratis). Voor meer informatie over de zomermarkten en de agenda, zie www.stemmedemblik.nl offacebook.com/zomermarkten. Ook zijn er nog kramen beschikbaar: 06-26354975.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s