Advertenties

Onderzoek gezondheid en leefstijl onder jongeren

imageVoor jongeren tussen de 16 en 25 jaar verandert er van alles. Je zoekt een plek in de maatschappij en moet er achter komen wat wel en niet bij je past. Om meer inzicht te krijgen in de situatie van jouw leeftijdsgroep is dit onderzoek opgezet.

Dit richt zich specifiek op onderwerpen waar je als jongvolwassene mee te maken krijgt. Opdrachtgevers zijn het project ‘In Control of Alcohol en Drugs’ en alle 17 gemeenten in Noord-Holland Noord. Met de resultaten van het onderzoek kunnen zij hun beleid bepalen voor jongvolwassenen van 16 tot 25 jaar.

Doe mee

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en woon je in Noord-Holland? Doe dan ook mee aan dit grootschalige onderzoek van Onderzoeksbureau Noord-Holland. Dit kan tot en met 14 juli. Ga voor het onderzoek naar www.JVmonitor.nl

Meer informatie

Advertenties