Advertenties

Lokale en regionale ondernemers in de spotlight

image
HEERHUGOWAARD-HEILOO – In onze mooie regio Noord-Holland Noord, het gebied vanaf het Noordzeekanaal tot en met Texel, zitten veel mooie bedrijven, die helaas vaak niet bekend zijn bij de inwoners van de regio.

Tijdens de NHN Business Awards zetten we juist deze mooie ondernemers in de spotlight. Online en offline krijgen ze bij deze awards een podium, om zichzelf te presenteren.

Dat begint al bij het aanmelden. Tijdens het beantwoorden van 6 vragen, vertellen zij o.a. wat zij doen voor de inwoners van onze regio, maar ook hoe vernieuwend, inspirerend en duurzaam ze zijn. Ieder jaar worden er in 4 categorieën ondernemers in de spotlight gezet en mooie prijzenpakketten weggegeven. Wat dacht je van ruimte in een regionaal dagblad of reclamezendtijd op een regionaal radiostation? Of van een gratis training Managementvaardigheden?

Met deze Awards proberen wij de ondernemers in de regio te inspireren om net dat beetje meer te doen. Dit jaar zijn er prijzen voor: Startups, Horecabedrijven, ICT & Nieuwe Media en MKB Groot (15-1.500 fte).

Ken jij zelf ook een mooi bedrijf uit de regio? Dan kun je dit bedrijf dit jaar ook nomineren. Heel eenvoudig door de contactgegevens van dit bedrijf op de website in te vullen. Wij nemen dan contact op met het bedrijf voor de verdere informatie.

Ben jij of ken jij dus een bedrijf dat het verdient om dit jaar in de spotlight te staan? Kijk dan snel op www.nhn-businessawards.nl

Foto: Keesnan Dogger

Advertenties