Advertenties

Frank Streng herbenoemd

image
Haarlem / Medemblik | APB – Frank Streng is voor een nieuwe termijn van 6 jaar herbenoemd tot burgemeester van de gemeente Medemblik. De formele handelingen werden verricht door Johannes Wijnandus Remkes, Commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland en vond plaats in het provinciehuis te Haarlem. De nieuwe periode gaat in op 1 juli van dit jaar.

imageEerder dit jaar heeft de gemeenteraad de commissaris Frank Streng aanbevolen voor herbenoeming. Frank Streng is blij met de benoeming en met het in hem gestelde vertrouwen: “Ik kijk ernaar uit om samen met inwoners en gemeentebestuur verder te bouwen aan onze prachtige gemeente Medemblik. Dankbaar ben ik voor het in mij gestelde vertrouwen en blij met deze herbenoeming.”

Foto boven: Gemeente Medemblik – Frank Streng wordt gefeliciteerd door Johan Remkes.
Foto onder: Prov. Noord-Holland – Johan Remkes

Advertenties