Advertenties

Automobilist overleden na zware aanrijding | Getuigenoproep zestal branden

Berkhout – Een 19-jarige automobilist uit Hoorn is vrijdagavond na een zware aanrijding op de Venneweg overleden.

De 19-jarige bestuurder kwam rond 22.00 uur frontaal in botsing met een 69-jarige automobilist uit Hoorn. Door de klap werd de 19-jarige man uit zijn auto geslingerd. Hij overleed  ter plaatse aan zijn verwondingen.

De 69-jarige bestuurder zat bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

image

Hoorn – De afgelopen maand zijn er in de wijk Kersenboogerd een zestal branden geweest waarvoor de politie getuigen oproept zich te melden.

  • De eerste brand was op zondag 4 juni rond 22.45 uur aan de Veranda. Hier stond een stapel oud papier in brand. Een getuige heeft gezien dat er een persoon bij de stapel stond en vervolgens wegliep in de richting van de Pergola. De persoon is niet meer aangetroffen.
  • Op zondag 11 juni vonden er twee branden plaats. De eerste woedde tussen 01.20 en 01.45 uur aan de Kievit. Hier stond een schutting van een woning in brand. De twee brand betrof een scooter aan de Pergola rond 03.00 uur.
  • Maandag 19 juni vond er opnieuw een brand plaats aan de Pergola. Tussen 04.00 en 04.15 uur stond een tuinhuisje in brand. Er zijn hier aanwijzingen gevonden dat het gaat om brandstichting.
  • Een dag later, op 20 juni, kreeg de politie melding van een brand bij Cypres. Rond 00.30 uur stond hier een container in brand. Ook hier werden aanwijzingen gevonden voor brandstichting.
  • Dinsdagmiddag, 21 juni, stond een auto in brand aan de Patio rond 01.30 uur. De politie heeft sporen van brandstichting aangetroffen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze branden. Graag zouden zij in contact komen met getuigen die op of rond deze tijdstippen een verdachte situatie hebben waargenomen of andere informatie voor ons hebben.  Heeft u informatie? U kunt zich melden via 0900-8844 of via een contactformulier op internet https://www.politie.nl/contact/contactformulier.html.

Advertenties