Advertenties

Servan Ott Fotografie: Texel

2 Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-1595 (2)4 Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-0865 (1)
Texel, een echt fotografie avontuur. Met de auto of met de fiets Texel is altijd genieten met de camera, vooral voor de natuurfotografie. Mei en juni zijn absolute topmaanden. De grote sternen vliegen vlak over de dijk om hun jongen binnendijks te voeren, velden van koolzaad staan in volle bloei, paarden er tussen lopend een heel mooi foto onderwerp, de meeuwen op de boot en bloemen op de Waddendijk als de knikkende distel.    

Zou je willen deelnemen aan een vogelfotografie of natuurfotografie workshop?


1 Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-28713 Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-0368 (1)

Advertenties